uren judo

Je mag starten met judo wanneer je in het lopende kalenderjaar 7 jaar wordt. D.w.z. vanaf het eerste studiejaar lager onderwijs. Het sportseizoen loopt van 01 september 21 tot eind juni 22. Zowel meisjes als jongen trainen samen, volgens volgende leeftijdscategorieën: Sportcentrum De Witte Molen:  Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas

De eerste 4 lessen zijn gratis, zodat je kan vaststellen of judo iets voor jou is. Na deze 4 lessen moet je je aansluiten. De kostprijs voor een gans sportjaar is als volgt:

• Verzekering/vergunning bij Judo Vlaanderen
  • Lidgeld voor de de club
  • Judogi om aan judo te doen
  • Families die steun genieten (incl. kansenpas) van het “Welzijnshuis”, moeten slechts 20% van het totale bedrag betalen.
    Hiervoor dient men het “attest vrijetijdsparticipatie” af te halen bij het “Welzijnshuis” van Sint-Niklaas en af te geven aan de secretaris van de club. ( “Welzijnshuis” Sint-Niklaas, Abingdonstraat 99, 9100 Sint-Niklaas, Tel: 03 778 66 66)